Skip to content Skip to footer

Hasznos információk

Kedves Egyesületi Vezetők!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy az előttünk álló hétvégén Ikrényben kerül megrendezésre a következő triatlonverseny. Szeretnénk megosztani néhány hasznos információt az eseménnyel kapcsolatban:

  1. Nevezési iroda nyitása: A nevezési iroda péntek délután 18:00-19:00 nyílik meg.
    Szombaton 6:00-tól vasárnap 6:30-tól lesz nyitva.
  2. Rajtlista és időbeosztás: A rajtlistát és az időbeosztást csatoltan küldjük. Kérünk titeket, hogy nézzétek át alaposan, és ha bármilyen hiányosságot vagy hibát találtok, azonnal jelezzétek felénk, hogy időben korrigálni tudjuk. A csatolt listák elérhetőek a verseny weboldalán is: https://kistrifesztival.hu/nevezes/
  3. Bedepózás: A szoros ütemterv miatt a depózás folyamatosan történik, a futam indítása előtti 60 perctől kezdődően. A speaker folyamatosan tájékoztat majd benneteket a pontos időpontokról, de kérjük, hogy ti is figyeljetek, hogy minden zökkenőmentesen menjen.
  4. Megközelítés és Parkolás: A versenyen teljes útzár lesz. A verseny helyszínt csak egyirányból, Ikrény felől lehet megközelíteni, Győr felől tilos a behajtás. A wakeboard pálya parkolója használható, ha betelt az utcák feltöltésére fog sor kerülni.
    Bővebb információk, képek:
    https://kistrifesztival.hu/helyszin/
I. Kistri triatlon fesztivál

Szeretettel várunk minden a triatlon világa iránt érdeklődő gyermekeket, felnőtteket, baráti, családi, munkahelyi közösségeket, több különböző versenyszámokban.

Elérhetőségek

KisTri Team Sportegyesület —2931 Almásfüzitő, Petőfi tér 1.

Oldalak
Közösségi média
Kiemelt partner

Inbound Message © 2024. All rights reserved.