Skip to content Skip to footer
Mon - Fri 8:00 - 18:00 / Sunday 8:00 - 14:00
47 Bakery Street, London, UK
0 items - $0.00 0

Ismét rangos triatlon versenyt rendeznek vármegyénkben

A június 15-én és 16-án zajló triatlonverseny igazgatója Kis Gyula, és Szieber Ákos, a Magyar Triatlon Szövetség operatív és kommunikációs igazgatója volt a vendégünk.

A két remek sportember elmondta, ahogy szinte az egész világon, úgy hazánkban is egyre többen választják a triatlont, amely pont az összetettsége miatt válik egyre népszerűbbé. Természetesen a triatlon világában is nagyon fontos a tömegbázis. Akik évente csak egy-két versenyen szeretnének részt venni, azokat is szeretettel várják Ikrényben. Számukra találták ki a szuper sprint távot, amit tulajdonképpen bárki tud teljesíteni, aki bármit sportol, valamilyen szinten. De beszélgetésünkből kiderült az is, hogy a legkisebbekre is gondoltak a szervezők, nekik rendezik az „aqua kid” futamot. Azok, akik komolyabb felkészültségi állapotba érkeznek Ikrénybe, szintén megtalálhatják a nekik megfelelő távot, és versenyszámot. Például a „mix váltót”, melyet majd az olimpián is végig izgulhatunk. Gyula és Ákos mesélt nekünk a magyar triatlonisták olimpiai és paralimpiai esélyeiről, valamint arról is, hogy nagy álmuk, hogy Győrbe hozzák a triatlon Európa-kupát. 

I. Kistri triatlon fesztivál

Szeretettel várunk minden a triatlon világa iránt érdeklődő gyermekeket, felnőtteket, baráti, családi, munkahelyi közösségeket, több különböző versenyszámokban.

Elérhetőségek

KisTri Team Sportegyesület —2931 Almásfüzitő, Petőfi tér 1.

Oldalak
Közösségi média
Kiemelt partner

Inbound Message © 2024. All rights reserved.