Skip to content Skip to footer

Próbáld ki a triatlont!

Próbáld ki a triatlont!

Örömmel jelentjük, hogy az I. Kistri Triatlon fesztivál is bekerült a Magyar Triatlon Szövetség Próbáld ki a triatlont! sorozatába. Ezeken a viadalokon a korábban megszokottnál egyszerűbben, hivatalos versenyengedély (licensz) nélkül is rajthoz állhatnak a szabadidő-sportolók. A mi versenyünkön szuper sprint távon élhetnek ezzel a lehetőséggel mindazok, akik szeretnének megismerkedni a triatlonnal, vagy – hosszabb-rövidebb kihagyás után – újra visszatérnének szeretett sportágunkhoz.

A Próbáld ki a triatlont! sorozatban való részvételhez egy rövid regisztráció elvégzése szükséges a probaldkiatriatlont.hu oldalon. Ugyanitt megtaláljátok a Próbáld ki a triatlont! sorozat idei versenynaptárát és a pontos részvételi szabályzatot. Természetesen – a regisztráció mellett – minden új és régi új triatlonistának külön neveznie is kell arra a versenyre és távra, amelyen indulni szeretne. Az I. Kistri Triatlon Fesztivál weboldalán minden nevezéssel kapcsolatos információ elérhető.

Ezen a nyáron új korszak kezdődik a triatlon immár 40 éves magyarországi történetében! Kérjük, terjesszétek a jó hírt, legyünk minél többen a versenyeken, jöjjenek a triatlonnal ismerkedő szabadidő-sportolók! Mi nagy szeretettel várjuk őket, mint ahogy a rutinos versenyzőket is!

I. Kistri triatlon fesztivál

Szeretettel várunk minden a triatlon világa iránt érdeklődő gyermekeket, felnőtteket, baráti, családi, munkahelyi közösségeket, több különböző versenyszámokban.

Elérhetőségek

KisTri Team Sportegyesület —2931 Almásfüzitő, Petőfi tér 1.

Oldalak
Közösségi média
Kiemelt partner

Inbound Message © 2024. All rights reserved.